Tino Trade d.o.o. - Makarska

Knauf suhomontažna izgradnja

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

O nama

E-mail Ispis PDF

Tino trade d.o.o. osnovan je 1994. godine, a danas sa 5 zaposlenih djelatnika predstavlja vodeću tvrtku na našem području u segmentu unutarnjeg uređenja prostora za razne namjene.

Kao naše reference potpisujemo mnogobrojne poslovne zgrade i prostore, zlatarnice, picerije, restorane, barove, trgovine, kao i veliki broj stambenih prostora. Preporučamo Vam, da izabrana uspješna rješenja pogledate pod menijom "Reference".

Obzirom na višegodišnje iskustvo i vrhunsku profesionalnost te stručnost stečenu kako praksom tako i školovanjem verificiranim kod Knauf-a (kliknite za uvid u certifikat), naš tim je u mogućnosti pružiti Vam kompletnu uslugu montaže konstrukcijskih elemenata za spuštene stropove, pregradne zidove i podove, uključivo sa završnim radovima u graditeljstvu.

MONTAŽA VISEĆIH STROPOVA


Postojeći asortiman proizvoda za oblikovanje i izgled stropa nudi različite mogućnosti
kombinacija, od jednostavnih ili složenih površina do fino izrađenih geometrijskih uzoraka ploča. Primjereno različitim zahtjevima, na raspolaganju je veliki broj mogućih rješenja obzirom na akustiku, otpornost na vlagu, zahtjeve čistog prostora, postojanost i jednostavni prikaz šupljih stropova.

MONTAŽA PREGRADNIH STIJENA


Uporabom pregradnih zidova postiže se veća fleksibilnost u projektiranju, jer se raspored
prostorija može odrediti neposredno prije montaže. Osim toga, postiže se maksimalno iskorištenje prostora, zatim ekonomična zaštita od zračenja (u bolnicama i ordinacijama), protupožarna zaštita kategorije F90, i to već s jednoslojnom oblogom, zatim odlična zvučna zaštita, a korištenjem mineralne vune, i toplinska zaštita. U pogledu čvrstoće i stabilnosti pregradni zidovi zadovoljavaju sve zahtjeve standarda DIN 4103.

 

Tino trade - Knauf - Makarska

Izgradanja po sistemu ključ u ruke

Tino Trade d.o.o.

Put Makra 52
21300, Makarska

Tel./Fax: 021 / 616-704

Direktor: Denis Marušić
098 / 286-153


Partneri